به گروه آموزشی میکروب شناسی پزشکی
دانشگاه علوم پزشکی لرستان خوش آمدید
معرفی رشته میکروب شناسی پزشکی
علم میکروب شناسی پزشکی دانش مطالعه باکتری و شاخهای از دانش میکروبیولوژی است. باکتری شناسی شامل شناسایی، طبقه بندی و بررسی خصوصیات گونههای باکتریایی است.
در این گرایش میکروب هایی که برای انسان بیماری زا هستند و چگونگی فعالیت آنها بررسی می شود. البته این گرایش قسمت کوچکی از علم میکروبیولوژی را به خود اختصاص می دهد چرا که از میان میکروبهای شناخته شده فقط حدود ۱۷۰ نوع میکروب، بیماری زا هستند و بقیه میکروب هایی که تاکنون شناخته شده اند، میکروب های مفید می باشند.
باکتریها متنوع ترین و مهمترین میکروارگانیسم ها هستند. تعداد کمی از آنها در انسان و حیوانات و گیاهان بیماریزا است. بطور کلی بدون فعالیت آنها، حیات بر روی زمین مختل میگردد. بطور یقین یوکاریوتها از موجودات زنده باکتری مانند، بوجود آمدهاند. نظر به اینکه باکتریها ساختمان سادهای داشته و میتوان به آسانی بسیاری از آنها را در شرایط آزمایشگاه کشت داد و تحت کنترل درآورد، میکروب شناسان مطالعه وسیعی درباره فرایندهای حیاتی آنها انجام دادهاند.
هدف اصلی رشته باکتری شناسی پزشکی تربیت افرادی است که براساس استانداردهای قابل قبول، در تحقیقات ملی و همچنین در آموزش نظری و عملی میکروب شناسی پزشکی دانشجویان، در رشته های مرتبط و با استفاده از تکنیک های رایج آزمایشگاهی در تشخیص بیماری های عفونی در خدمت جامعه، دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی باشند.
امید می رود در 10 سال آینده رشته باکتری شناسی پزشکی همگام با پیشرفت علوم و فناوری در زمینه باکتری شناسی پزشکی نیازهای مربوط به مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه های علوم پزشکی، در تمام سطوح آموزشی، پژوهشی و خدماتی و همچنین نیازهای کادر پژوهشی در مراکز تحقیقاتی و نیازهای مربوط به بخش میکروب شناسی آزمایشگاه های تشخیص طبی را تأمین نماید.
درس میکروب شناسی برای اولین بار در سال 1307 در مدرسه طب دارالفنون توسط دکتر کراندل تدریس شد. پس از تاسیس دانشکده پزشکی دانشگاه تهران (در سال 1313) این درس در سال چهارم تحصیلی توسط ایشان در این دانشکده ارائه شد. گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سال 1378 تاسیس گردید. این گروه در حال حاضر دارای 5 عضو هیئت علمی و 2 کارشناس در زمینه های مختلف تحقیقاتی و آموزشی مباحث مختلف میکروب شناسی پزشکی، دندانپزشکی و سایر رشته های گروه پزشکی و پیراپزشکی فعالیت دارد.
سوالات متداول
آدرس سالن آزمون الکترونیکی دانشکده پزشکی کجاست؟
طبقه زیرزمین- راهروی سمت بوفه- انتهای راهرو- سالن آزمون الکترونیکی دانشکده پزشکی
آدرس سامانه آزمون الکترونیکی دانشکده پزشکی چیست؟
آدرس URL سامانه Exam.lums.ac.ir می باشد
آدرس IP نیز 192.168.32.20 می باشد
ضمنا عزیزانی که از وای فای دانشگاه (pardis) استفاده میکنند حتما داده گوشی خود را خاموش کرده و تنها با وای فای وارد شوند و آدرس سامانه را بصورت دستی در نوار مرورگر خود بزنند.
نحوه ورود به سامانه آزمون الکترونیکی چگونه می باشد؟
جهت شرکت در آزمون پیش رو بعد از ورود به سامانه آزمون الکترونیکی «نام کاربری» و «رمز عبور» خود را وارد کرده و سپس کد امنیتی نمایش داده شده را بنویسید و «ورود به آزمون» را بزنید.
چگونه از نتایج آزمونهای برگزار شده در سامانه آزمون الکترونیکی باخبر بشیم؟
جهت نمایش نمره بعد از ورود به سامانه آزمون الکترونیکی «نام کاربری» و «رمز عبور» خود را وارد کرده و سپس کد امنیتی نمایش داده شده را بنویسید و «ورود به پنل کاربری» را بزنید.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: